free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Λευκή» και «επεισοδιακή» ισοπαλία στο Μοσχάτο

 

Πειραϊκός – Αργοναύτης 0-0

 

Στο Μοσχάτο  Πειραϊκός και Αργοναύτης «μοιράστηκαν» από έναν βαθμό μετά την «λευκή» ισοπαλία (0-0). Ωστόσο, όλα όσα έγιναν στο δεύτερο μέρος, «επισκίασαν» την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο Αργοναύτης έμεινε με δέκα παίκτες στο 69’ λόγω της αποβολής του Σαρδελή με δεύτερη κίτρινη κάρτα με τον  Πειραϊκό τρία λεπτά αργότερα, να κερδίζει πέναλτι με τον Παφίλη, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή Ορφανό να το ακυρώνει και να ζητά την επανάληψη του λόγω εισόδου του Φριτζάλα πιο νωρίς στην περιοχή, ο οποίος είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς και «αντίκρισε» την κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο χτύπημα ο Παφίλης «νικήθηκε» από τον Ελαφρόπουλο, με τον διαιτητή Ορφανό να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Φριτζάλα για διαμαρτυρία όπως έγραψε στο φύλλο αγώνος. Ωστόσο, ο Φριτζάλας κινήθηκε απειλητικά εναντίον του διαιτητή Ορφανού, την ώρα που οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης Ορφανός να διακόψει το παιχνίδι και να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια, όπου ο Φριτζάλας συνέχιζε να τον απειλεί και να βρίζει ενώ κλώτσησε και την πόρτα των αποδυτηρίων. Η Αστυνομία έκανε την εμφάνιση της, έπειτα από σχετικό κάλεσμα του διαιτητή Ορφανού με τον διαιτητή να λέει στους δύο αρχηγούς των ομάδων ότι αν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο ή φωνάξει ο Φριτζάλας από την εξέδρα θα αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα με το ματς να αρχίζει και πάλι μετά από μισή ώρα. Τελικά, στο 73’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Κουρκούλης με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.  Διαιτητής ήταν ο Ορφανός με βοηθούς τους Παρισσόπουλο και Λεκαράκο.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Λαγκαδίτης, Γκούρι, Καλυβοκάς (66’ Μπλέτσας), Θεοχαράκης, Γσαντούλας (72’ Σεϊντάρασι), Τραγανός, Μούχο, Τσαλατσάνης (66’ Φριτζάλας), Ρούκα, Παφίλης, Ντερ Κρικοριάν (57’ Παυλίδης)

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Ελαφρόπουλος, Μπαλτά, Σαρδέλης, Σάσαρης, Δουδούμης, Καλλιπολίτης, Σάββας, Μακρής (75’ Σιώρας), Δημητρακαρέας, Κουρκούλης, Φούτρας

 

Πηγή: stoplekto

Related posts

Λάμπρος Χανιώτης: «Να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει ο Αίας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Αποχαιρέτησε τον Αίαντα ο Κουρκουτιάδης

Kώστας Παλαιολόγος

«Πεντάρα» η Αμφιάλη

Kώστας Παλαιολόγος