free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες»

«Σκασμένος» από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από το Καλαμάκι, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος

 

 

 

Με την .. ατυχία τους τα έχουν βάλει στην Κορωνίδα για τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκαν στην καταδικαστική εντός έδρας ήττα από το Καλαμάκι με 2-1.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο εξανεμίζει σε σημαντικό βαθμό τις όποιες ελπίδες έτρεφε το νεανικό συγκρότημα του Γαλατσίου για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι  δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Καπράλου:

 

«Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες. Σ’ ένα παιχνίδι, όπου είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και καταφέραμε να προηγηθούμε, δεν μπορέσαμε να πάρουμε απολύτως τίποτε βαθμολογικά και αυτό το γεγονός μας στενοχωρεί ιδιαίτερα. 

 

Ήμασταν η ομάδα που είχε την ξεκάθαρη υπεροχή, χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες να ζευγαρώσουμε τα τέρματά μας, με αποκορύφωμα την απώλεια του πέναλτι και κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφαριστήκαμε μ’ ένα πέναλτι. Κι ενώ πιέζαμε για το γκολ, που θα μας έδινε τη νίκη, δεθχήκαμε και το δεύτερο γκολ στο τέλος. Με αυτή την ήττα εξανεμίστηκαν κατά πολύ μεγάλο βαθμό οι όποιες ελπίδες είχαμε για την κατάληψη μιας θέσης στα μπαράζ ανόδου. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια όμως».

 

 

Related posts

Νέος γενικός αρχηγός ο Νίκος Σωτηρίου στη Άμιλλα Περιστερίου

Ανανέωσε ο Γ.Σ. Καισαριανής με Μαρίνο Πολυμέρη

Λύγκος: «Να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Kώστας Παλαιολόγος