free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Λύγκος: «Όλη μας η προσοχή στο ντέρμπι με τα Ταταύλα»

To στίγμα του ενόψει του επερχόμενου ντέμρπι κόντρα στα Ταταύλα, έδωσε ο τεχνικός του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου Βαγγέλης Λύγκος

 

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου την αναμέτρησή του με το Δάσος Χαϊδαρίου το οποίο συνέτριψε με 5-0 και συνέχισε με εκκωφαντικό τρόπο την πρωταγωνιστική του πορεία στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Μία ευρεία νίκη, η οποία συνδυάστηκε με πλούσιο θέαμα και πολλές όμορφες συνεργασίες. Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη του συλλόγου Βαγγέλη Λύγκο, ο οποίος με τη σειρά του διαπιστώνει ότι η μεθοδική δουλεια που γίνεται σε βάσεις και με ξεκάθαρο πλάνο εφαρμόζεται απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική μας απόδοση και το ευρύ σκορ που πέτυχε η ομάδα μας κόντρα στο Δάσος Χαϊδαρίου» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου, για να προσθέσει:

 

«Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι η ομάδα γενικότερα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο κι έχει βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό. Πλέον η όλη μας προσοχή και συγκέντρωση είναι στο επερχόμενο ντέρμπι με τα Ταταύλα. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό πιο εμπεριστατωμένα, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί και το κυριότερο πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Πετύχαμε το μισό βήμα ανόδου»

Kώστας Παλαιολόγος

Λαρισαϊκός-Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας 2-5

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team