free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά με τον Θανάση Ψύλλια»

Στις ιδιαιτερότητες της αανμέτρησης με την Αλσούπολη αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου

 

 

 

Με ξεκάθαρη επιδίωξη να δώσει συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ η Κηπούπολη θα κοντραριστεί με την φορμαρισμένη Αλσούπολη.

 

Το φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στη εξαιρειτκή διαδρομή, που έχει χαράξει, ώστε να πετύχει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ.

 

Μάλιστα, η σαββατιάτικη αναμέτρηης κρύβει πολλέ ιδιαιτερότητες. Πόσο μάλλον απο τη στιγή, όπου στιον αντίπαλο πάγκο, θα βρίσκεται μία ιδιαίτερα γνώριμη φυσιογνωμία για τα δεδομε΄να της Κηπούπολης, ο Θανάσης Ψύλλιας, με τον οποίο η Κηπούπολη είχε πανηγυρίσει μία άνοδο τη σεζόν 2012-13.

 

Ο τεχνικός Δημήτρης Φιλίππου έσπευσε να δηλώσει τα εξής:

 

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται τρομερά φορμαρισμένη κι έχει στην άκρη του παγκου της έναν ιδιαίτερα γνώριμο άνθρωπο για τα δεδομεάν, της Κηπούπολης, τον Θανάση Ψύλλια, με τον οποίο είμαστε και πολύ καλοί φίλοι. Με την Αλσούπολη και τον Θανάση Ψύλλια θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Από την πλευρά μας θα πάμε με την ααπαιτούμενη σοβαρόητα ακι συγκέντρωση, ώστε να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

 

 

Related posts

«Φουλάρουν» για σέντερ φορ στον ΑΟΝΑ

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Να δώσουμε συνέχεια στην νίκη επί της Δάφνης»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβαλε Τσιλιμπίρα η Αλσούπολη στη μηχανή της

Kώστας Παλαιολόγος