free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δεν «χ»άρηκε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Αν και προηγήθηκε στο σκορ και είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα ακόμη γκολ και να φτάσει στη νίκη, εντούτοις, η ομάδα των νοτίων προαστίων δεν τα κατάφερε και πέταξε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

 

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-1

Σε μία ακόμη αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γκοβερίνου αδίκησαν τους εαυτούς τους! Ενώ είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Έτσι, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, που ήταν επικίνδυνος στις στατικές φάσεις και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει νωρίτερα, πήρε ένα πολύτιμο πόντο και διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 5′ ο Μαυρέλης άνοιξε το σκορ για τη Δάφνη για να έρθει στο 43′ ο Καραπιπέρης και μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή να γράψει το τελικό 1-1. Στο προηγούμενο λεπτό ο Μπανιάς με φάουλ είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι (και στην επόμενη φάση ήρθε η ισοφάριση). Επίσης ο Μπανιάς στο 30′ έστειλε και πάλι την μπάλα στο δοκάρι μετά από κεφαλιά! Άτυχος ο 25χρονος μέσος που ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου.

Διαιτητές: Χρυσάφης, Κουντουρέλης-Καρατζίκας

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛ. (Γιάννης Γκοβερίνος): Καβαλάρης, Ποζίδης (90′ Καραβίδας), Λυκουρόπουλος, Σεχού, Μιχαλακόπουλος, Σωτηρόπουλος (87′ Ομασέρε), Μαυρέλης, Γιαννούλης, Βλαχάκης (76′ Στρέφι), Μινάι, Σαμπάνης (64′ Βγετάι)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Κώστας Αρζένης): Ρούμπας, Μπάκας, Κόρδας, Μπίκος, Καραπιπέρης, Μπανιάς, Καγιανάς (18′ Γκαρδιακός (90′ Δάρρας)), Τσιούλος, Φούρλας, Κάραβος, Δραμής (82′ Μαρινάκης). 

 

Related posts

Πεντάστερος Απόλλων Χαλανδρίου!

abola10

Σιβελίστας: «Θα χρειαστούμε απόλυτη συγκέντρωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Του χρόνου οι απαιτήσεις θα είναι πολύ αυξημένες»