free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έντονες συγκινήσεις στην Αγία Παρασκευή!

Αγία Παρασκευή και Ηράκλειο έμειναν τελικά  στο 1-1, με τις δύο ομάδες να παλεύουν στα ίσια για τη νίκη μέχρι το τέλος!

 

Μάλιστα, το τελευταίο σφύριγμα του Τσολακίδη βρήκε τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι στο 91′ για το οποίο, μάλλον έχουν δίκιο, και τους φιλοξενούμενους να τα… βάζουν με την τύχη τους για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία να «κλέψουν» το τρίποντο στο 95′! 

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ με τον Λαζόπουλο, αλλά το Ηράκλειο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με το όμορφο τέρμα του Σπυριδάκη στο 43′. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο κλειστό και με λιγότερες συγκινήσεις, τουλάχιστον μέχρι το 84′, όπου ο Κατσούλης απέκρουσε πάνω στη γραμμή το κοντινό σουτ του Κραψίτη.

Στο 91′ ο Χατζίου φαίνεται να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Κατσούλη, όμως, ο διαιτητής Τσολακίδης διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ακολούθησε δίλεπτη διακοπή λόγω έντονων διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους, για να συνεχιστεί το παιχνίδι και να χάσει το Ηράκλειο μία τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 95′, όταν μετά από προσπάθεια του Σπυρόπουλου ο εντελώς αμαρκάριστος Αντωνόπουλος σούταρε άουτ!

Ακυρωθέντα γκολ: 8′ Κοβάνης από κοντά (επιθετικό φάουλ του Τσοπανάκου), 70′ Κραψίτης με σουτ (οφσάιντ) 

Διαιτητές: Π. Τσολακίδης, Αργυριάδης-Βαξαβανέλλης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χατζίου, Μπέκος (80′ Ζαφείρης), Παναγόπουλος, Δρόσης (85′ Γαλανόπουλος), Μαυρομματάκης, Λαζόπουλος (72′ Τζίτζης), Μπουτσικάρης, Κοβάνης, Τσοπανάκος, Κραψίτης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Άγγελος Καρύδης): Ντάλας, Αυγουστάτος, Θερμός (48′ Κοντόσταυλος), Λιαπίδης, Γκόλιας, Τούμπας, Αντωνόπουλος, Τσακλάνος, Σπυριδάκης (77′ Σπυρόπουλος), Χρήστου (85′ Τελχάι), Κατσούλης.

 

Related posts

Γαζής: «Πρέπει επειγόντως να συνέλθουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Οικονομόπουλος ξανά στον Κένταυρο Βριλησσίων

abola10

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0: Τα στιγμιότυπα

abola10