free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αθηναϊκός: Persona non grata για εμάς οι Χριστοδούλου, Δέτσης και Αρβανίτης

 

Πολλά παράπονα από το διαιτητικό τρίο των Χριστοδούλου, Δέτση και Αρβανίτη έχει ο Αθηναϊκός.  Η ομάδα από τον Βύρωνα, μετά την ήττα από τον ΓΣ Αργυρούπολης με 2-1 την περασμένη Κυριακή (3/2) εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής: « Στις δύσκολες ημέρες που βιώνουν όλα τα κοινωνικά στρώματα από την οικονομική κρίση, κάποιοι πιστεύουν ότι ο αθλητισμός είναι μια ελπίδα φωτός και μια όαση για διαφυγή προκειμένου να ξεχνούν όσα διαδραματίζονται γύρω τους. Δυστυχώς κάποιοι που υπηρετούν συμφέροντα προσπαθούν με αποφάσεις τους επειδή θεωρούν τον εαυτό τους αφεντικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο να δώσουν ένα ακόμα χτύπημα στον αθλητισμό. Με τις αποφάσεις τους προσπαθούν  να σβήσουν ομάδες με ιστορία, με κόσμο, με αθλητικές υποδομές και να συρρικνώσουν το άθλημα. Όλα τα παραπάνω τα έκανε το Διαιτητικό τρίο των κ.κ  Χριστοδούλου – Δέτση – Αρβανιτης στον αγώνα ΓΣ Αργυρούπολης – Αθηναϊκός στις 3/2/2019. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήθελαν να αποδείξουν ότι τα αφεντικά και οι πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι ίδιοι και όχι οι ποδοσφαιριστές.  Απορίας άξιον είναι πως ο διαιτητής ειρωνευόταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τους ποδοσφαιριστές και τους φίλαθλους της ομάδας και κατάφερε στο 80 ‘ λεπτό του αγώνα να βγάλει 3 κόκκινες 2 σημαδεμένες στο βασικό μας τερματοφύλακα και στο βασικό μας στόπερ και 1 κόκκινη στον καλύτερο παίκτη της Αργυρούπολης κ. Υφαντή σε μια αψιμαχία που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε αγώνα χωρίς ο διαιτητής να δώσει τόση έκταση στο περιστατικό.  Με την απόφαση του αυτή εξόργισε όλα τα μέλη της αποστολής και συνέπεια αυτού προκλήθηκε ένταση με τον γενικό αρχηγό της ομάδας να τον βγάλει «έξω φρενών» και να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο .  Στη συνέχεια ότι γράφτηκε στο φύλλο αγώνος είναι ανακριβές. Ο κ. Μητρογιαννης αποβλήθηκε και ο Άρχοντας του αγώνα έπαιξε ακόμα ένα σόου διότι άκουσε ότι ο αποβαλλόμενος αισχρολογούσε εις βάρος του και τον απομάκρυνε με επιθετικό τρόπο εκτός γηπέδου .  Στο τέλος του αγώνα και αφού είχε ολοκληρωθεί το έγκλημα εκ προ μελέτης με γκολ οφσάιντ κατευθύνθηκαν οι διάτρητες στα αποδυτήρια και όταν πήγε ο κ. Μητρογιάννης να πάρει την ταυτότητα του ο διαιτητής του επιτέθηκε λεκτικά . Ο ίδιος διαιτητής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν προκλητικός με τις αποφάσεις του καθώς ήθελε να διαμορφώσει το αποτέλεσμα στα μέτρα του. Πρέπει να καταδικάζουμε κάθε φορά παρόμοια περιστατικά Διαιτητών που καθορίζουν αποτελέσματα. Τέλος οι ως άνω Διαιτητές θεωρούνται “ persona non grata ” για εμάς.

Υ.Γ1 Αν υπάρχουν αρμόδια όργανα ας μπουν στον κόπο να προστατέψουν το άθλημα.

Υ.Γ2 Ποτέ ο γενικός αρχηγός μας δεν εξεβρισε την ΕΠΣΑ όπως  γράφηκε ψευδώς   στο φύλλο αγώνα αλλά και ποτέ δεν έχει απασχολήσει με τη συμπεριφορά του.

Υ.Γ3 Κύριε Χριστοδούλου είσαι ανεπιθύμητος για τον αθηναϊκό πέρυσι  τα ίδια έκανες . Παρακαλούμε να δηλώσεις κώλυμα  σε αλλά ματς της ομάδας μας.

Υ.Γ 4  Κύριε Μητροφάνη η τιμωρία πρέπει να είναι η διαγραφή  του από τους πίνακες διαιτητών.

Υ.Γ 5 ο Αθηναϊκός έχει 101 χρόνια ιστορία  για παίζουν με αυτη και με τα χρήματα που με κόπο καταβάλουν κάποιοι άνθρωποι για να στηρίξουν την ομάδα ΝΤΡΟΠΗ».

Related posts

Παπαρούνης: «Με συγκέντρωση και πειθαρχία»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΓΣ ΑΡΓ/ΛΗΣ: Οι δηλώσεις Παπαδάκη και Ασημάκη (vid)

abola10

Σταμπουλίδης: «Καθοριστική η αποβολή του Καραντζά»

Kώστας Παλαιολόγος