free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Έγινε ένα ντέρμπι από τα παλιά!»

Στο πλούσιο θέαμα όπου παρουσίασαν τόσο οι παίκτες του, όσο και η αντίπαλη ομάδα του Καματερού, εστίασε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε δριμύτερη η Αγία Ελεούσα, η οποία θριάμβευσε με το … χορταστικό 5-3 του ισχυρού Καματερού, σε μία αναμέτρηση διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αθήνας

 

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Τάκης Γιαννόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρης, , στάθηκε στο πλούσοι θέαμα όπου παρουσίασαν και οι δύο ομάδες σε όσους τυχερούς θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσου από κοντά τη εξαιρετική αυτή αναμέτρηση:

 

«Θεωρώ ότι έγινε ένα ντέρμπι από τα παλιά μεταξύ δύο πολύ ποιοτικών ομάδων.

Έγινε ένα πραγματικό ντερμπι που τα είχε όλα και το σημαντικότερο αποζημίωσε όσους τυχερούς φιλλάθλους την παρακολούθησαν.

 

Μετά από αυτή τη νίκη, εκτιμώ ότι κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα, ώστε να παραμείνουμε κοντά στις προνομιούχε θέσεις, απέναντι σε μία ομάδα η οποία θεωρώ ότι έχει ήδη «καπαρώσει» το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου.

Για το δεύτερο, αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ τεσσάρων ομάδων. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία την  προσπάθειά μας».

 

 

 

 

Related posts

Σπυράκης: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλογερόπουλος: «Λειτουργεί ευεργετικά η διακοπή»

Kώστας Παλαιολόγος

“Καθάρισε” εύκολα η Λαύρα!

abola10