free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Νέο τριπλό «χτύπημα» για τον Πανιώνιο Καισαριανής

Στην απόκτηση του Βαγγέλη Ερημίδη και των αδελφών Βασίλη και Δημήτρη Κατοπόδη προχώρησε ο Πανιώνιος Καισαριανής του Παναγιώτη Πρασσά (φωτό)

 

 

 

 

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει τους ιθύνοντες του Πανιωνίου Καισαριανής στην προσπάθεια που επιχειρούν για την ουσιαστική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.

 

 

Κάτωβ από αυτό το πρίσμα η διοίκηση του Νίκου Χατζηλία προχώρηε στην απόκτηση τριών ακόμη αξιόλογων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πληρού όλες τις προδιαγραφές να πλαισιώσουν ιδανικά το υπάρχον ρόστερ και να ηγηθούν του φετινού εγχειρήματος με … φόντο τη πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

 

Ο λόγος για τον 27χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ Βαγγέλη Ερημίδη, που αποκτήθηκε από τον Αρίωνα, αλλά και τα αδέλφια Βασίλη και Δημήτρη Κατοπόδη, οι οποίοι αποκτήθηκαν από Υμηττό και Φωστήρα Καισαριανής αντίστοιχα.

 

Ο πρώτος είναι 20 ετών και διακρίνεται στη μεσαία γραμμή, ενώ ο 18χρονος Δημήτρης είναι επιθετικός.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην επερχόμενη καθοριστική αναμέτρηση με τον Διαγόρα Αιγάλεω.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Πρασσά: «Το ρεπό μας έδωσε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλύτερα και να δουλέψουμε επάνω σε καίριους τομείς, ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για το επόμενο ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδ που μας περιμένει κόντρα στον Διαγόρα Αιγάλεω.

Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά ευελπιστώντας να φτάσουμε στην επιτευξη του αντικειμενικού μας στόχου»

 

 

 

Related posts

Κηφισιά 2010-Πλάτων 4-1

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Κλείδωσε τον τίτλο ο Άρης Πετρούπολης, στο ντέρμπι τον Ηλυσιακό 2-0

Abola Team