free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παραίτηση Λεοτσινίδη από την προεδρία!

Για προσωπικούς λόγους, όπως δήλωσε στο έκτακτο ΔΣ που συνήλθε χτες, ο Γιάννης Λεοτσινίδης αποχώρησε από την προεδρία του συλλόγου.

 

 

Χωρίς αμφιβολία με το Γιάννη Λεοτσινίδη στο διοικητικό τιμόνι η Κηπούπολη είναι και πάλι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της Αθήνας και μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Α’ ΕΠΣΑ. Ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στην ομάδα της καρδιάς του, κάτι που δεν αμφισβητεί κανείς. Γι’αυτό και παρά το γεγονός πως αποχωρεί από την προεδρία του συλλόγου, θα παραμείνει μέλος της Κηπούπολης.

Από εκεί και πέρα η ομάδα θα προχωρήσει απρόσκοπτη προς το μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Γι’αυτό και ανέλαβε πρόεδρος το ιστορικό στέλεχος των Περιστεριωτών, Μπάμπης Δαβιλάς, που εκλέχθηκε παμψηφεί από το υπόλοιπο ΔΣ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηπούπολης αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του Α.Ο ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ μετά την έκτακτη συνεδρίαση της 5/2/2019 ανακοινώνει την παραίτηση του Προέδρου Λεοτσινίδη Ιωάννη από τη θέση του για προσωπικούς λόγους όπως ανέφερε στο Δ.Σ. Ο Λεοτσινίδης Ιωάννης αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Συμβουλίου αποχώρησε αλλά διευκρίνισε ότι θα παραμείνει μέλος της ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ και θα είναι πάντα δίπλα της!

Στην συνέχεια της συνεδρίασης, νέος Πρόεδρος της ομάδος εκλέχθηκε ο Δαβιλάς Μπάμπης παμψηφεί από το υπόλοιπο Δ.Σ.

Το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο Λεοτσινίδη Ιωάννη για τη μέγιστη προσφορά του στον αγαπημένο μας Σύλλογο, καθώς να ευχηθεί στο “ιστορικό μέλος” του Α.Ο ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ ΔΑΒΙΛΑ ΜΠΑΜΠΗ “σιδεροκέφαλος” και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της αγαπημένης μας ομάδας!

Ο Σύλλογος παραμένει δυνατός και συσπειρωμένος σε όλα τα επίπεδα με σκοπό την πραγματοποίηση των στόχων”.

Related posts

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΠΑΠΑΓΟΥ 1-1: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Γιάννης Μελίτας

Γιαννόπουλος: «Δημιουργούμε όνειρα για την επόμενη σεζόν»

Kώστας Παλαιολόγος

Τα σημερινά (10/10) αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team