free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να φανούμε πιο συνεπείς στην έδρα μας»

Στην ανάγκη οι παίκτες του να εμφανιστούν πολύ πιο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ Γιάννης Κουσάνας

 

 

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Ρουφ με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Ιάσονα με 2-1.

 

Με τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα από την πλευρά του, ωστόσο, να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, επισημαίνοντας την ανάγκη οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν ακόμη πιο συγκεντρωμένοι στις εντός έδρας αναμετρήσεις του, ώστε να βελτιώσουν τη βαθμολογική θέση που κατέχουν στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση απένατις τον Ιάσονα ακι φτάσαμε σε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη που την είχαμε ανάγκη. Για να έχει όμως αντίκρυσμα αυτή η επιτυχία, οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι στις εντός έδρας αναμετρήσεις μας. Οφείλουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας εάν θέλουμε να βελτιώσουμε αισθητά την βαθμολογική μας θέση στον όμιλο, αλλα΄και να πετύχουμε μία πορεία, η οποία είναι αντάξια της δυναμικής και της ιστορίας που κουβαλάει η ομάδα, την οποία εκπροσωπούμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Έμεινε ο Πλουμάτος, παρελθόν ο Ανταλής από τον Α.Ο Χαίδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Το Χαλάνδρι δηλώνει παρών!

abola10

Επιστροφή Τζαφεράκου στο Αιγάλεω

Abola Team 3