free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νάστος αντί Χλοψιούδη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Περιστερίου

Ο Ανδρές Νάστος (φωτό) πήρε τη σκυτάλη από τον Πασχάλη Χλοψιούδη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Περιστερίου 

 

 

 

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Περιστερίου, έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 3-1 απο τον ΠΑΟΚ Ζωγράφου.

 

Συγκεκριμένα, ο Πασχάλης Χλοψιούδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του συλλόγου τόσο για το ανδρικό τμήμα στο οποίο προσέφερε τις υπηρεσίες του για ενάμιση χρόνο, όσο και από το πόστο των ακαδημιών, όπου άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής τα έξι τελευταία χρόνια

 

Στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας του συλλόγου προσλήφθηκε ο Ανδρέας Νάστος.

 

Ο νέος τεχνικός είναι ευρέως γνωστός στους θιασώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας από την πρόσφατη θητεία του στον Άρη Πετρούπολης και θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στην προσεχή καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φοίνικα Περιστερίου.

 

Όσον αφορά την τεχνική καθοδήγηση κι επίβλεψη των ακαδημιών, αναλαμβάνει ο Γιάννης Λιβαθινός.

 

Μς αφιορμή την αποχώρησή του από τον Ηρακλή Περιστερίου, ο Πασχάλης Χλοψιούδης, έσπευσε να ευχαριστήσει ολόψυχα τους πάντες:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ σύσσωμο το Δ.Σ. του Ηρακλή Περιστερίου, τον κόσμο ακι τους ποδοσφαιριστές μου για τις όμορφες στιγμές όπου ζήσαμε, Κρατάω πάντα τις ευχάριστες στιγμές με αποκορύφωμα την περυσινή σεζόν, όπου πετύχαμε την επάνοδο της ομάδας στην Β’ Κατηγορία, Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια»

 

 

 

 

Related posts

Εργομετρικά στις ακαδημίες της Λαύρας

abola10

Ειρήνη Πετρούπολης-Ένωση Βοτανικού 4-3

Abola Team 3

Ιωάννου: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Χαλκηδονικό»

Kώστας Παλαιολόγος