free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τη Χρυσούπολη, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

 

Με την απαιτούμενη σοβαρότητα, αλλά και τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη, προσεγγίζουν στην Αθηναϊδα τη σαββατιάτικη κομβική εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χρυσούπολη.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο της φιλόδοξης ομάδας της Κυψέλης φέρονται να έχουν συναιανθανθεί τη σοβαρότητα της αναμέτρησης και δείχνουν διατεθειμενοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να απομακρυνθούν οριστικά από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τενχικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη:

 

«Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε στοχεύοντας στην αναμέτρηση με τη Χρυσούπολη. Δεν μας ξεγελάει καθόλου το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παίζουμε στην έδρα μας, το παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες και θα μπούμε με διάθεση από τα πρώτα λεπτά να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, που θα μας απελευθερώσει από το άγχος και παράλληλα θα κάνει ευκολότερο το έργο μας για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώοσυμε όλα για τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, που θα έρθει μην έχοντας να χάσει τίποτε.».

 

Εκτός αγωνιστικών πλάνων της τεχνικής ηγεσίας για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση έχουν τεθεί οι τραυματίες Ιάσονας Φίλος, Άγγελος Ζώης, όπως και ο νεαρός Γρηγόρης Κινδιλίδης.

 

 

Related posts

Ανανέωσε και ο αρχηγός της Αθηναϊδας Γιάννης Κατσούδας

Καλαϊτζϊδης: «Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Το ζητούμενο η διάρκεια»

Kώστας Παλαιολόγος