free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νέος γυμναστής ο Άγγελος Αβραμόπουλος στον ΑΟ Χαϊδαρίου

Ο Άγγελος Αβραμόπουλος αποτελεί τον νέο γυμναστή του ΑΟ Χαϊδαρίου και παράλληλα τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή Νίκου Παπαρούνη

 

 

 

 

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα στον ΑΟ Χαϊδαρίου!

 

Ο εξαίρετος στην δουλειά του, σε γνώσεις και σε ήθος Άγγελος Αβραμόπουλος ανέλαβε γυμναστής στην ομάδα του ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου θα αναπληρώσει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Άγγελου Μπάσιου , αποτελώντας παράλληλα και τον στενό συνεργάτη του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα έχει δουλέψει με απόλυτη επιτυχία αφού η πορεία των ομάδων τον δικαίωσε σε ΠΑΟ Ρουφ και Άρη Πετρούπολης μεταξύ άλλων.

 

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής Uefa B και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

 

Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο το οποίο και αυτό αναδεικνύει την αξία του στον χώρο. Αμέσως λοιπόν μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ο Άγγελος Αβραμόπουλος ήρθε σε συμφωνία με ομάδα, που βέβαια είναι ο ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

Από την πλευρά του ο τενχικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» Νίκος Ππααρούνης έσπευσε να καλωσορίσει τον νέο άμεσο συνεργάη του:

 

«Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και στην οικογένεια του ΑΟ Χαιδαρίου. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άγγελο Μπάσιο.  Όλη η οικογένεια του ΑΟ Χαιδαρίου του ευχόμαστε καλή στρατιωτική θητεία.΅»

Related posts

Γιώργος Τσίρος (Χολαργός): “Η ομάδα θα είναι μέσα στην τριάδα”

Τάσος Ζαφειρίου

ΔΙΑΝΑ… κορυφής!

Abola Team

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Εκλογές και νέο σάιτ

abola10