free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Πήραμε σπουδαίο διπλό, το μυαλό μας στη Νέα Ιωνία»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί των Σουρμένων αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

Τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη επί των Σουρμένων με 3-0 πήρε ο ΑΟ Ιλίου πραγματοποιώντας αποφασισιτκό βήμα για την εκπλήρωση τους τόχου της παραμοπνής στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του, ενώ στη συνέχεια εστίασε στην κρισιμότητα του επερχόμενου αγώνα με τη Νέα Ιωνία:

 

««Είναι πολύ σημαντικό το διπλό που πήραμε, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Η καλή εμφάνιση μας δίνει ώθηση και για τους επόμενους αγώνες, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια, για να έρθουμε ακόμη πιό κοντά στο στόχο της παραμονής.

 

Στην αρχή του αγώνα είχαμε κάποια προβλήματα, αφού λόγω απουσιών δεν είχαμε τις απαιτούμενες λύσεις. Αλλάξαμε τη διάταξη μας και αυτό μας βοήθησε να ισορροπήσουμε, και τελικά να φτάσουμε στη σπουδαία αυτή νίκη, ενώ με λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ.

 

Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μας μέχρι τώρα. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα, με χαμηλό μπάτζετ και χωρίς δυνατότητες ενίσχυσης, που στηριζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στα παιδιά των Ακαδημιών μας.

 

Πλέον επικεντρώνουμε την προσοχή μας στα ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό με τη Νέα Ιωνία, και τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον μας στην κατηγορία.

Ο προσεχής μας αντίπαλος παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός και δυσκλοκατάβλητος ακι αυτό το στοιχείο θα πρέπε να αμς προβληματίσει ιδιαίτερα, όσον αφορά τη προσέγγιση του εν λόγω παιχνιδιού.

 

Για να αποκτήσει αξία η σπουδαία εκτός έδρας νίκη μας επί του Σουρμένων πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε την Νέα Ιωνία.»

 

Related posts

Ηλυσιακός: Συγκέντρωσε και παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης

Γιώργος Ανανίδας

Αρζένης: «Να δείξουμε θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα»

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10