free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Δείπνο τίτλου στον Αστέρα Βάρης

Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρο και άριστο κλίμα ο χορηγός του Αστέρα Βάρης Πάνος Μπλατσούκας παρέθεσε δείπνο σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες της ομάδας

 

 

 

Το άκρως οικογενειακό και άριστο κλίμα που επικρατεί στον Αστέρα Βάρης επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά  το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

 

Ο χορηγός της ομάδας Πάνος Μπλατσούκας παρέθεσε δείπνο τόσο στην διοίκηση, όσο στο τενχικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μέσα σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

 

Τα πειράγματα μεταξύ των παικτών έδιναν κι έπαιρναν. Με τους ποδοσφαιριστές να ξεφεύουν για λίγες ώρες από τη ρουτίνα των εξαντλητικών προπονήσεων.

 

Στην σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

 

«Την Πέμπτη 07/02 μετά την απογευματινή προπόνηση ο χορηγός της ομάδας κ. Μπλατσούκας Πάνος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα στο Απέραντο Γαλάζιο – ΝΑΟΒΒ στην παραλία της Βάρκιζας.

Οι παίκτες , το τεχνικό επιτελείο και διοικητικά στελέχη της ομάδας απήλαυσαν τους θαλασσινούς μεζέδες μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα»

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η προσοχή όλων έχει στραφεί αποκλειστικά στο ντέρμπι της Κυριακήςμε τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου όπου η νίκη αποτλεί μονόδρομο, ώστε η ομάδα της Βάρης να παραμείνει ακλόνητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

 

.

 

Related posts

Συζητήθηκε η Έφεση της Μαρκό, η Επιτροπή θα δει το βίντεο του αγώνα

Abola Team

Δύσκολα ο Παλληνιακός 1-0 τον Παθιακάκη

Abola Team 3

Β. Τσέπας: Ο Αήττητος έχει ήδη την φιλοσοφία ομάδας Γ’ Εθνικής

Abola Team 3