free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Φανήκαμε σοβαροί και πειθαρχημένοι»

Στους τομείς που οδήγησαν την Αθηναίδα στην ευρεία νίκη επί της Χρυσούπολη,ς αναφέρθηκε ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαίτζίδης

 

 

 

Την πιο ευρεία εφετινή της νίκη στο ρπωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Αθηναϊδα συντρίβοντας με 5-0 την ουραγό Χρυσούπολη. Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στη φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλη να απομακρυνθεί αισθητά από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, σ’ ένα παιχνίδι, όπου η «Κυρία» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αναδεκνύοντας πολλές από τις αρετές, όπου την χαρακτηρίζουν.

 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, έσπευσε να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του για την σοβαρότητα που επέδειξαν, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσέγισαν την αναμέτρηση:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένοι τόσο από την νίκη, όσο κυρίως από το τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές μου το παιχνίδι. Από εάν σημείο και τυπικά ήταν ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα, ωστόσο,κρατάμε τα στοιχεία, που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Φανήκαμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, στοιχείο το οποίο θα πρέπει να διατηρήσουμε και στη συνέχεια. Η προσοχή μας τώρα στρ΄φεται στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι  που ακολουθεί κόντρα στον Άτταλο».

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (22/2)

Abola Team

ΠΑΟΚ ΖΩΓΡAΦOY – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 2-0

abola10

Απέκτησε Πυλαρινό, Καργιώτη και Δουληγέρη η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος