free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νικητής και στο Χαλάνδρι ο «Φονέας»

Χαλάνδρι – Φωστήρας 0-4

Με νίκη συνέχισε ο Φωστήρας και στο Χαλάνδρι φτάνοντας αισίως τις 16 συνεχόμενες.

Το Χαλάνδρι μπήκε δυνατά και μόλις στο πρώτο λεπτό,ο Γεωργαμλής πάσαρε στον Βενάρδο με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Τζαφάι να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 4’ το Χαλάνδρι διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Βενάρδου.

Στο 8’ ο Ηλιάδης θα σημαδεύσει το οριζόντιο  δοκάρι του Μολφέση σε ψιλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε.

Στο 12’ ο Κατσιούλης βγάζει μια υπέροχη κάθετη στον Μουρούτη,με τον τελευταίο ν’αστοχεί για λίγο απο πλάγια θέση.Στην αμέσως επόμενη φάση ο Φωστήρας θα χάσει διπλή ευκαιρία.Πρώτα σε σούτ του Ηλιάδη και στη συνέχεια σε σούτ του Πίσσα απο κοντά,με τον Μολφέση ν’αποκρούει και τις δυο προσπάθειες.

Στο 30’ η άμυνα του Χαλανδρίου δεν καταφέρνει να διώξει και ο Σίμωσης δεν συγχωρεί.Με αριστερο σούτ θ’ανοίξει το σκορ και θα τρέξει να το πανηγυρίσει στον αγκαλιά του κόουτς Γεωργούλη.Στο 41’σέντρα του Ηλιάδη για τον Σίμωση που κοντρολάρει,σουτάρει, ο Μολφέσης αποκρούει,με την μπάλα να κοντράρει στον Θανόπουλο και να καταλήγει στα δίχτυα.0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Χαλάνδρι έχασε σημαντική ευκαιρία στο 64’,όμως το σούτ του Θανόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τζαφάι.

Στο 75’ το σουτ του Θανόπουλου καταλήγει στα δίχτυα του Μολφέση,αφου ο τελευταίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα.Μάλιστα στο επόμενο λεπτό βγήκε αλλαγή,καθώς είχε τραυματιστεί σε προηγούμενη φάση.

Στο 80’ ο Κουτσούμπας με πολύ όμορφη κάθετη πάσα θα βγάλει τον Ηλιάδη τετ α τετ,με τον Σάββα να μην αστοχεί βάζοντας έτσι το 17ο τέρμα του και κάνοντας το 0-4.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρεφ Χριστοδούλου βρήκε τον Φωστήρα στο + 9 απο τον δεύτερο Χολάργο.Την επόμενη εβομάδα ο Φωστήρας υποδέχεται το Χαιδάρι και το Χαλάνδρι έχει σημαντική αποστολή στην έδρα του Αίαντα Ταύρου.

Χαλάνδρι (Καρατζάς Γιώργος):Μολφέσης(76’ Ξυδόπουλος),Καρώνης,Δαρδαμάνης,Θανόπουλος,Δημόπουλος,Γεωργαμλής,Λουκάς,Λάμπρου(63’Θυμιός),Μουρούτης(46’ Νησωτάκης),Κατσιούλης,Βενάρδος

Φωστήρας(Θύμιος Γεωργούλης):Τζαφάι,Κωνσταντινίδης,Καλαγκάνης,Μπένα(50’Μεντής),Γούλας,Πανάκης,Ηλιάδης,Πίσσας(81’Κόλλιας),Σίμωσης(61’Θανόπουλος),Μαρίνου(71’Κουτσούμπας),Ασημάκης

Διαιτητής:Χριστοδούλου,α’ βοηθός:Τσαγκάρης,β’ βοηθός:Μπεκιάρι

Related posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Σ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Abola Newsroom

Παπαρούνης: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να δείξουμε σταθερότητα»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής ξανά στο Παλαιό Φάληρο

abola10