free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Μας επηρέασε ο κακός αγωνιστικός χώρος»

Στους λόγους όπου οδήγησαν τον ΑΟ Χαίδαρίου στη «λευκή] ισοπαλία απέναντι στον Πανερυθραϊκό, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

Το γεγονός ότι ο ΑΟ Χαϊδαρίου αισθάνεται πλέον … τσιγγάνος, απόρροια των έργων ανακατασκευής που γίνονται στην φυσική του έδρα, έχουν άμεσο αντίκτυπο ακι στην αγωνισιτκή του εικόνα.

 

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι όπου υποχρεώθηκε να αγωνιστεί σε … ουδέτερη έδρα αρκέστηκε σε ισοπαλία, αυτή τη φορά χωρίς γκολ απέναντι στον ισχυρό Πανερυθραϊκό, χάνοντας πολύτιμο έδαφος όσον αφορά τη διεκδίκηση της τιμητικής δεύτερης θέσης του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Με τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη να τονίζει τα εξής:

 

«Επηρεαστήκαμε σε μεγάλο βαθμό από τον άσχημο αγωνισιτκό χώρο του ΔΑΚ Αιγάλεω. Μέχρι να βρούμε τα … πατήματά μας χάσαμε σημαντικό χρόνο και απέννατι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα με περίσσια ομοιογένεια, όπως είναι ο Πανερυθραϊκός που διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο προπονητή το Αντώνη Τσιμπάκη για πολλά χρόνια, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα.

Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να φτάσουμε στη νίκη, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλμε για δεύτερο διαδοχικό τυπικά εντός έδρας παιχνίδι.

 

Τώρα η προσοχή μας εστιάζεται στο πρώτο ημιτρλικό Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, όπου θα πλαέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για οτο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,. Είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

 

 

 

 

Related posts

“Όρθια” η Διάνα και στη Νέα Ιωνία

abola10

Αναβάλλεται το Χαϊδάρι-Ηλιούπολη!

abola10

Με ανατροπή στο σκορ ο Άρης Πετρούπολης 3-2 τον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3