free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρζένης: «Δύο και τρεις νίκες δεν μπορούν να κρύψουν τα προβλήματά μας»

Τον έντονο προβληματισμό του για το μέλλον του Θριάμβου Χαϊδαρίου γενικότερα, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Αρζένης

 

 

 

 

 Τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη επί του Αθηναϊκού με 1-0 πέτυχε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, ο οποίος πραγματοποίησε αποφασισιτκό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονή στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Μία επιτυχία, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερς διαστάσεις, διότι σημειώθηκε κόντρα στα πολλαπλά προβλήματα ζωτικής σημασίας, που ταλανίζουν το σωματείο.

 

Θέματα, τα οποία έχουν κάνει έντονη την εμφάνισή τους στο διάστημα του τελευταίου διμήνου. Με τον τεχνικό Κώστα Αρζένη αφενός μεν να επικροτεί τους ποδοσφαιριστές τους για το ήθος κια το πάθος που επιδεικνύουν γενικώς, σε αντίθεση με κάποιους παράγοντες που έχουν απομακρυνθεί, αφήνοντας τον σύλλογο στη τύχη του.

 

«Η ομάδα μας κατκά τα ψέματα βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη διάλυσή της, αφού είναι παρατημένη στη τύχη της. Έτσι δυο και τρεις νίκες δεν μπορύνς ε καμάι περίπτωση να κρψου τα προβλήατα τα οποία είναι δυσθεόρατα και λειτουργούν αποτρεπτικά για την όποια προοπτική.

 

Η νίκη μας απέναντι σε μία ομάδα με την ιστορία ακι το ειδικό βάρος του Αθηναϊκού αποκτά ιδιαίτερη αξία, διότι πήγαμε να αγωνιστούμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μόλις με 14 παίκτες στην αποστολή μας. όλοι οι ποδοφαιριστές μου που αγωνίστηκαν, έδειξαν απαράμιλλο πάθος, ήθος, αξιοπρέπεια και δίψα για προσφορά, σε αντίθεση με κάποιους άλλους οι οποίο διαχειρίζονται των τυχών της ομάδας . Πρέπει ωστόσο,  άμεσα να γίνει κάτι, ώστε η ομάδα να γλιτώσει τα χειρότερα».

 

 

 

 

 

Related posts

Αρζένης: «Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1–2

abola10

Συνεχίζει αήττητος με Τάσση ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου!

Kώστας Παλαιολόγος