free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας»

Το σύνθημα για την καθοριστική συνέχεια, έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου

 

 

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε δριμύτερη η Κηπούπολη, χάρη στη νίκη της με 2-0 επί του ΠΑΟΚ Ζωγφάφου.

 

Μία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, που την έφερε στην κορυφή στο πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ  και ήρθε να εκτοξεύσει στα ύψη τον δείκτη αυτοποίθησης όλων τν ποδοσφαιριστών.

 

Με τον τεχνικό Δημήτρη Φιλίππου να δίνει το δικό του στίγμα:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπαόυ, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούμε στην κορυφή του ομίλου, αποκτώντα ςπαραλληλα μία διαφορά οκτώ βαθμών από τον τρίτο. Μάι διαορα η οποία κρίνεται ικανοποιητική και αρκετή να μας διατηρησει στις προνομιούχες θέσεις,α ρκεί να φνούμε προσεκτικοί  και συγκεντρωμένοι στη κρίσιμη συνέχεια.

Αυτό που προέει, είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά όλα τα παιχβίδι από εδώ και αστο εξής χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή».

 

 

Η ανακοινωση της Κηπούπολης

 

Η Κηπούπολη εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση, σε όσα είπαν μέσα από ανακοίνωση τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ Ζωγράφου για την φιλοξενία που είχαν από τους Περιστεριώτες, στο μεταξύ τους ματς.

 

Αναλυτικά η απάντηση:

 

 «Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Ζωγράφου σχετικά με τον μεταξύ μας αγώνα, είμαστε σίγουροι ότι είναι μυθεύματα με σκοπό να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Επικαλούμαστε τις μαρτυρίες του Εκπροσώπου της ΕΠΣΑ του υπερπαρατηρητή καθώς και του παρατηρητή του αγώνα ο οποίος τους συνόδευσε στο μεταφορικό τους μέσο. Δεν μας επιτρέπει ούτε η ιστορία του σωματείου μας αλλά ούτε η βαθμολογική μας θέση να ασχοληθούμε παραπάνω από αυτό!

Τέλος μετά από απόφασή μας καμία δήλωση, ή δημοσίευση ή οτιδήποτε άλλο που αφορά τον ΑΟ Κηπούπολης δεν αναγνωρίζεται και δεν υιοθετείτε από εμάς εάν δεν έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του συλλόγου!»

 

 

 

 

Related posts

Τους έδειξαν την … πόρτα!

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Όλοι οι παίκτες μας θέλουν να παραμείνουν!»

Γιαννόπουλος: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»