free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Σημαντικός ο βαθμός»

Στην αξία της εκτός έδρας ισοπαλίας επί του ΑΟ Ιλίου αναφέρθηκε ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης

 

 

 

 

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ απέσπασε η Νέα Ιωνία στην δύσκολη έδρα του ΑΟ Ιλίου πετυχαίνοντας άλμα για τη σωτηρία της.

 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έβγαλαν ψυχή απέναντι σε μία πολύ δυνατή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα φτάνοντας στο γκολ της ισοφάρισης στο 90ό λεπτό και διεύρυναν το αήττητο στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος

 

Με τον τεχνικό Ανδρέα Μαντζούνη να αναλύει τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του σε αυτό το αποτέλεσμα, δίνοντας το σύνθημq για την καθοριστική συνέχεια:

 

«Πήραμε ένα  ιδιαίτερα πολύτιμο βαθμό σε μία πολύ δυνατή έδρα. Ένα αποτέλεσμα που μα αυξήσει τον δείκτη αυτοπεποίθησής μας και οφείλουμε να το διαχεριστούεμ σωστά. Κι αυτό απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία προερχόταν από μία ευρεία εκτός έδρας νίκη επί των Σουρμένων με 3-0.  Για να αποκτήσει αξία, όμως αυτό το αποτέλεσμα, οφείλουεμ να κερδίσουμε στην έδρα μας τον ΠΑΟ Ρουφ. Μία ομάδα, η οποία μπορεί στην έδρα της να μην παρουσιάζει σταθερότητα, ωστόσο, εκτός έδρας παρουσιάζεται τρομερά επικίνδυνη και χρειάζεται προσοχή.

 

Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυα συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε με τις πιθανότητες που μας αναλογούν το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε»

 

Εκτός πλάνων του τεχνικού Ανδρέα Μαντζούνη έχει τεθεί ο Δημήτρης Πετράκης, που υποφέρει από τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

 

 

 

Related posts

Ρουφ: Συγχαίρει το Χαραυγιακό για την άνοδο

abola10

Σωτηριάδης Σταύρος (Ρουφ): “Ανταποκριθήκαμε άψογα”

admin

Μαντζούνης: «Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος