free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Κερδίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί της Αγίας  Παρασκευής αναφέρθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Πλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος

 

 

 

 

 

Αρκετά δυνατή για να … πεθάνει αποδείχθηκε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, η οποία πέτυχε την μεγάλη έκπληξη της 19ης αγωνιστικής στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας, επικρατώντας εκτός έδρας της πανίσχυρης Αγίας Παρασκευής με 1-0.

 

Μία νίκη, η οποία ήρθε στο δεύτερο λπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Άρτεμη Μινάι και η οποία έρχεται να προσδώσει ώθηση και ακόμη μεγαλύτερη πίστη στο νεανικό συγκρότημα τνω νοτίων προαστώιν.

 

Με τον τεχνικό Γιώργο Γκοβερίνο να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Θεωρώ ωστόσο, ότι ήμασταν αρκετά τυχεροί, αφού ευτυχήσα να μην δεχθούμε κάποιο γκολ στις καλές στιγμές που δημιούργησε ο αντίπαλός μας, ενώ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις έπειτα από μία οργανωμένη μας αντεπίθεση.

 

Καταφέραμε να κερδίσουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας μας όπως είναι η Αγία Παρασκευή μετά την Κηφισιά και αυτή η επιτυχία έρχεται να μας οπλίσει με θάρρος και πίστη, ώστε να  παλέψουμε μέχρι τέλους για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Θα ήθελα να ευχαριτήσω θερμά την Αγία Παρασκευή για την άριστη φιλοξενία που μας επιφύλαξε και της εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια. Εμείς πλέον, στρέφουμε την προσοχή αμς στην δύσκολη, όσο και ιδιαίτερα ααπιτητική συνέχεια που μας περιμένει.»

 

 

Related posts

Σμυρνής: «Ήταν το πιο παραγωγικό μας παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας:«Πρόκληση το ματς με Αγίους Αναργύρους»

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team