free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κωνσταντόπουλος: “Η μπάλα δεν ήθελε να μπει”!

 

Πληθώρα ευκαιριών δημιούργησαν οι παίκτες της Αγίας Παρασκευής για να σκοράρουν, όμως, δεν τα κατάφεραν!

 

Η “Σάντα” υποδεχόμενη τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου την Κυριακή στάθηκε άτυχη, καθώς δεν μπόρεσε να βρει το γκολ με το οποίο θα έφτανε στη νίκη, την οποία και άξιζε.

Μάλιστα ηττήθηκε με 1-0, μετά από γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις. Από την πλευρά του ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σε δηλώσεις που μας παραχώρησε τόνισε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, έδωσε συγχαρητήρια στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου για τη νίκη και παράλληλα υπογράμμισε πως η ομάδα του παίζει πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνει σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος.

Πιο αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Η απώλεια συγκέντρωσης στην τελική φάση μας στοίχισε τους βαθμούς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τις κάναμε γκολ. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σβήσω το ρυθμό και την αγωνιστικότητα και το πάθος των παικτών μου. Σίγουρα θα διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε. Συγχαρητήρια στη διαιτησία και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου για τη συνέχεια».

Τέλος για το ματς που έρχεται απέναντι στη Δόξα Βύρωνος, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος τόνισε: «Σεβόμαστε τη Δόξα, αλλά θα παίξουμε για τη νίκη, όπως το ίδιο θα κάνουμε σε όλα τα ματς και με όλες μας τις δυνάμεις, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Related posts

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team

Μαρούσης στην Πετρούπολη

abola10

Τέλος ο Γαζής από τον Άρη Πετρούπολης

abola10