free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν οι παίκτες του, εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θοδωρής Κουτσουδάκης

 

 

 

Στους ρυθμούς της επερχόμενης αναμέτρησης με τη Λυκόβρυση κινούνται τα πάντα στον ΠΑΣ Γαλάτσι.

 

Άπαντες στο φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων επικεντρώνονται στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου και ευελπιστούν να δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις, που τους έχουν διατηρήσει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολοικού πίνακα του τρίτου ανταγωνιστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θοδωρή Κουτουδάκη:

 

«Το μυαλό και η όλη μας προσοχή έχουν περιστραφεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Λυκόβρυση. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική και νεανική ομάδα που αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και διαθέτει αξιοζήλευτα ταλέντα. Από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό που πρωτίστως προσδοκούμε, είναι να διατηρήσουμε αυτόν τον εξαιρειτκό αγωνιστικό ρυθμό που έχουμε βρει ως σύνολο. Συνεχίζουμε απόλυτα προσηλωμένοι στο τακτικό κομμάτι κι ευελπιστούμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

 

Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά δεν ξεχνάμε ότι είμαστε η μοναδική ομάδα, η οποία τον είχε υποχρεώσει σε ήττα στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».

 

 

 

Related posts

Σιδηράς (Γαλάτσι): Το μερίδιο ανήκει στους παίκτες

admin

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10

Στούλης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος