free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ξενιτίδης: «Περίμενα να ζητήσουν συγγνώμη»

Δηλώσεις στο «ABOLA» παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζωγράφου, Παντελής Ξενιτίδης.

 

Για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Κηπούπολη αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζωγράφου, Παντελής Ξενιτίδης. Υπογράμμισε και πάλι ότι αναφέρεται σε κάποιους συγκεκριμένους φίλους της ομάδας που την «έπεσαν» στο πούλμαν και όχι στη διοίκηση, αλλά και σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που τον καθύβριζε. Μάλιστα κλείνοντας εύχεται καλή άνοδο στην Κηπούπολη.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παντελής Ξενιτίδης:

«Περιμέναμε να ζητήσετε συγνώμη για την συμπεριφορά ορισμένων παικτών σας και φίλων της ομάδας, εάν λέγονται φίλοι όταν κάνουν κακό. Εμείς ευχαριστούμε και πάλι τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τον προπονητή και τους συμβούλους.

Εσείς ήλθατε και μας συνοδεύσατε ως το πούλμαν, αλλά αυτοί που έκαναν την φασαρία δεν έφευγαν ενώ είχε τελειώσει ο αγώνας και γι’ αυτό το λόγο καλέσαμε την αστυνομία και μας έστειλε τα περιπολικά και αστυνομικούς με μηχανές ΔΙ.ΑΣ.

Είδατε ότι επιτέθηκαν στους παίκτες μας βρίζοντας και εμένα προσωπικά, το Νο 16 μου είπε άντε μάλ…..α μη σε γα….. σω!

Ο υπερπαρατηρητής έφυγε πρώτος, αλλά ο παρατηρητής αγώνα ήταν ως το τέλος. Αυτά τα άτομα που περίμεναν εκεί όρμησαν στους παίκτες μου, χτυπούσαν το πούλμαν, έκαναν ζημιά σπάζοντας την πίσω πόρτα και παρότι προσπαθούσε η αστυνομία να τους απομακρύνει αυτοί συνέχιζαν να βρίζουν. Ευτυχώς μας συνόδεψαν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ μέχρι την Λένορμαν.

Πρόεδρε, απομάκρυνε αυτά τα άτομα, δεν είπαμε κάτι που δεν ήταν αλήθεια. Καλή επιτυχία και καλή άνοδο στην ομάδα σου».

Related posts

ΛΑΥΡΑ: Απολαυστική συνέντευξη Σκούρα και Πολυμερόπουλου (vid)

abola10

Πετρίδης: «Στο δεύτερο μέρος χάθηκε η μπάλα!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Επένδυση» με Κλαούντιο Φερετάι τα Ιλίσια 2004

Kώστας Παλαιολόγος