free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακουλέας: «Το αποτέλεσμα αδικεί την εμφάνισή μας»

Την άποψη ότι ο Φωστήρας Ηλιούπολης εδικαιούτο τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων, εξέφρασε ο τεχνικός Παύλος Κυριακουλέας

 

 

 

 

Τη διαρκή αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Φωστήρας Ηλιούπολης στην ισόπαλη με 1-1 εκτός έδρας αναμέτρηση του κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

 

Η φιλόδοξη ομάδα των ανατοπλικών προαστίων απέναντι στους «ερυθρόλευκους» εμφανίστηκε πάταρα πολύ ανταγωνιστική και με βάση τα όσα ισχυρίζεται η δική τους πλευρά, αδικούνται από το αποτέλεσμα, εάν ληφθεί συνολικά η εικόνα υπόψη η εικόνα της αναμέτρησης .

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παύλου Κυριακουλέα:

 

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνολική μας εμφάνιση απεναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων, Θεωρώ ότι το σκορ αδικεί την εμφάνισή μας, αφού ήμασταν η ομαδα που δημιούργησε κι έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες ώστε να φτάσει στη νίκη. Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο, το οποίο μας οπλίζει με μεγαλύτερη πίστη, θάρρος και αυτοπεποίθηση, αφορά το γεγονός ότιέχουμε βρει την συνοχή μας και βρισκόμαστε σε θαυμάσια αγωνιστική κατάσταση. Κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στα δέκα τελευταία παιχνίδια μετράμε μόλις μία ήττα.

 

Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με τον Χολαργό, μία πολύ ποιοτική μάδ,α που βρίσκεται δικαιότατα ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Εκιμώ ότι εφόσον επαναλάβουμε εμφάνιση ανάλογη με αυτή, που είχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων, δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα».

 

 

Related posts

Μητρούσης: «Κάναμε πολύ μεστή εμφάνιση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Έμεινε όρθιο στο Χολαργό το Ρουφ!

abola10

Τσιμπάκης: «Μας στοίχισε ένα καταστροφικό 15λεπτο»

Kώστας Παλαιολόγος