free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

 

 

Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αποτελεί το … προαπαιτούμενο για τον Αθηναϊκό, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την αναγεννημένη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

 

Οι Βυρωνιώτες που προέρχονται από τις δύο συνεχόμενες ήττες από Γ.Σ. Αργυρούπολης (2-1) και Θρίαμβο Χαίδαρίου (0-1) καλούνται  να δείξουν χαρακτήρα και να δημιουργήσουν τις προοπτκές, που θα τους επιτρέψουν να επανέλθουν σε ρότα επιτυχιών.

 

Ο τεχνικός Χρήστος Κιούρκος από την πλευρλά του φρόντις ενα δώσιε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα επισημαίνοντας τον βαθμό δυσκολίας που έχει αποκτήσει για την ομάδα του η σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα το σύνολο του Γιώργου Γκοβερίνου:

 

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα , η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό μομέντιουμ και η ψυχολογία της είναι σε υψηλα επίπεδα, έπειτα από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί της Αγίας Παρασκευής. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε υποχρωμένοι να κάνουμε την προσπάθειά μας και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη.

 

Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούεμ και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής (23/2)

Abola Team

ΚΑΡΑΤΖΑΣ: Έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία…

Abola Team