free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πλήθος επωνύμων στην κοπή πίτας του Διαγόρα Αιγάλεω

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Διαγόρα Αιγάλεω στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος»

 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, που πιστά και ταπεινά, από το 1967 που ιδρύθηκε, αλλά ιδιαίτερα ενεργά τα τελευταία χρόνια επί Προεδρίας του κ. Γιαννούλη Καλλίλα, αναπτύσσεται ενεργά αγκαλιάζοντας και προσελκύοντας όλο και περισσότερους φίλους, αθλητές και μέλη στις τάξεις του, αποδεικνύοντας ότι το εν λόγω σωματείο γράφει και αυτό την δική του λαμπρή ιστορία στα κοινωνικά – αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, έλκοντας βέβαια την καταγωγή του από το νησί της Κύθνου!

 

 

Την πίτα του Διαγόρα Αιγάλεω ευλόγησε ο Πανοσιολογότατος Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Φράγκου. Τον αρχικό ευχετήριο λόγο, εκ μέρους του σωματείου, προς τους παρευρισκόμενους, εκφώνησε καλωσορίζοντας τους, ο Πρόεδρος της ομάδας  Γιαννούλης Καλλίλας. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί, από τον Δήμαρχο Αιγάλεω  Δημήτρη Μπίρμπα, τον πρώην Δήμαρχο Αιγάλεω και υποψήφιο Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία  Δημήτρη Καλογερόπουλο, τον προπονητή του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου του Διαγόρα Κώστα Χίο, τον υπεύθυνο των ακαδημιών ποδοσφαίρου κ. Στέλιο Γιάκα, τον παίκτη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του σωματείου κ. Θωμά Νίκου και τον υπεύθυνο ακαδημιών μπάσκετ κ. Γιάννη Σταυρόπουλο.

 

 

Την εκδήλωση του Διαγόρα Αιγάλεω τίμησαν μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι, Γιάννα Χριστόγλου, Κώστας Φίλης, οι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Γκίκας, Βιβή Δάγκα, Λάμπρος Σκλαβούνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάκης Ζάχαρης, Βαγγέλης Φίλιππας, Τάσος Σαράντου, Κώστας Αγγελόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Κύθνου κ. Μανώλης Φίλιπππας, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω Ρίτσα Τιρτιράκη, ο συμπολίτης μας ιατρός και υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω Κώστας Σάμιος, η προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος Δήμου Αιγάλεω Σοφία Κορμέντζα, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω Βιργινία Γεωργοπάνου, ο Πρόεδρος του συλλόγου ΜΕΡΙΧΑ Κύθνου κ. Κοσμάς Φίλιππας, ο επιχειρηματίας και μεγάλος χορηγός του Διαγόρα Αιγάλεω κ. Θανάσης Αλεξανδρόπουλος (ΩΤΟΛΟΥΞ), κ.α.

Ακολούθησε κέρασμα με πλούσιο μπουφέ, όπως και πολλά δώρα για τους νεαρούς αθλητές του Διαγόρα Αιγάλεω.

 

Πηγή: www.ipolimas.gr

 

  

 

 

Related posts

Μορφίδης: «Πληρώσαμε μία ολιγωρία…»

Δουγιέκος: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΘΑΝΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Abola Team 3