free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βαθύ πένθος στην Αγία Ελεούσα

Σε βαθύ ένθος έχει πέσει η ποδοσφαιρική οικογένεια της Αγίας Ελεούσας λόγω του χαμού του παλαίμαχου παίκτη του συλλόγου Δημήτρη Φιλίππου

 

 

 

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο σύλλογος της Αγίας Ελεούσας, αφού έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Δημήτρης Φιλίππου, πατέρας του παίκτη των «κυανόλευκων» Βασίλη. 

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό, του παλαίμαχου παίκτη και αγνού φίλου της ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε βαθύ πένθος έχει πέσει η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ.

 

Ο θάνατος του Δημήτρη Φιλίππου έχει σοκάρει άπαντες και μόνο θλίψη μάς έχει προκαλέσει.  Στα 60 του χρόνια, ένας πιστός οπαδός της ομάδας, ένας πιστός φίλος της ΑΠΕ, μία αγνή ψυψή έφυγε από κοντά μας. Ο Δημήτρης υπηρέτησε την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ως παίκτης τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Μετά το τέλος της καριέρας του ήταν πάντα εκεί. Πάντα δίπλα στην ομάδα της καρδιάς του.

Τα τελευταία χρόνια καμάρωνε τον γιο του Βασίλη, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της πρώτης ομάδας.

Βασίλη κουράγιο σε ‘σένα και στην οικογένειά σου. Πλέον θα συνεχίσει να πανηγυρίζει τις νίκες της ΑΠΕ από εκεί ψηλά ο μπαμπάς σου! Δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται στα γήπεδα η φανέλα με το μπλε και το άσπρο κι εκείνος να μην είναι παρών.».

 

Related posts

Νίκησε η Τερψιθέα

Βασίλης Θεόκλητος

Ενισχύεται ο Αστέρας Εξαρχείων!

abola10

Σπυράκης: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος