free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Βγάλαμε σωστή αντίδραση»

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του απέδωσε ο Χρήστος Κιούρκος τα αίτια της ευρείας εκτός έδρας νίκης επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου 

 

 

 

Αντίδραση μεγάλης ομάδας έβγαλε ο Αθηναϊκός προσπερνώντας εκτός έδρας το εμπόδιο της Δάφνης Πλαιού Φαλήρου με 3-1 κι επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στον δόμο των επιτυχιών στον πώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Οι Βυρωνιώτες, οι οποίοι προέρχονταν από τις δύο μαζεμένες ήττες από Γ.Σ. Αργυρούπολη (2-1) και Θρίαμβο Χαϊδαρίου (0-1) αντίστοιχα ανέδειξαν στο χορτάρι ψήγματα της ποιότητάς τους και επικράτησαν άνετα της  φιλόδοξης και ιδιαίτερα φορμαρισμένης ομάδας του Γιώργου Γκοβερίνου, η οποία  από την πλευρά της προέρχονταν από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αγίας Παρασκευής με 1-0.

 

Με τον τεχνικό Χρήστο Κιούρκο να στέκεται στην εξαιρετική εικόνα της ομάδας του: Αποδώσαμε εξαιρετικά σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Βγάλαμε σωστή αντίδραση μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες που είχαμε υποστεί και φτάσαμε σε μία καθαρή νίκη, την οποία συνδυάσαμε με όμορφο ποδόσφαιρο

Το ζητούμενο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ήταν να βρούμε τον ρυθμό μας και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, όπου τα καταφέραμε, Συνεχίζουμε τη δουλειά μας»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων Αντώνης Παρασκευόπουλος σήμερα στις 9.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Κουσάνας: «Να διατηρήσουμε την ίδια εικόνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή»