free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρζένης: «Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου!»

Τους ποδοσφαιριστές του για τυην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν, αλλά και την ισοπαλία κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕ Κηφισιά επιβράβευσε ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Κώστας Αρζένης

 

 

 

Τεράστια δύναμη ψυχής, αλλά και αυταπάρνησης παρουσίασε ο… αποδεκατισμένος από τα προβλήματα Θρίαμβος Χαϊδαρίου υποχρεώνοντας σε ισοπαλία με 1-1 την πρωτοπόρο Κηφισιά.

 

Απέναντι στην κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, το  συγκρότημα των δυτικών πραστώιν παρουσιάστηκε απόλυτα συγκεντρωμένο και αποφασισμένο για ένα θετικό αποτέλεσμα

.Το επίτευγμα της ομάδας του Κώστα Αρζένη, αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν λήφθεί υποψη ότι ουσιαστικά έχου μείνει μόλις 14 παίκτες που παλεύουν … μόνοι τους να διατηρήσουν την ιστορική ομάδα στα σαλόνια της Α’ ΕΠΣΑ κόντρα στα μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν το σωματείο.

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Κώστα Αρζένη να τους επιβραβεύει για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν:

 

«Θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στου παίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν! Ο Δαυίδ αντιμετώπισε τον Γολιάθ, αλλά καταφέραμε κόντρα στα τόσα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν να φανούμε δυνατοί και κοιτάξαμε την σπουδαία μας αντίπαλο στα μάτια,. Είχαμε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και δεν επιτρέψαμε στην Κηφισιά να δημιουργήσει πολλές φάσεις και να μας απειλήσει ιδιαίτερα με εξαίρεση κάποιες στημένες φάσεις.

Όσοι έχουμε μείνει, προσπαθούμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια με νύχια και με δόντια, ώστε να κρατήσουμε την ομάδα μας ζωντανή.

Το άσχημο για τη δική μου φιλοσοφία, είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες που μας έχουν απομείνει είναι αμυντικογενείς, αλλά δεν μπορούεμ να κάνουμε διαφορεικά. Με τα όπλα που διαθέτουμε, θα πολεμήσουμε!»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ηράκλειο: Θρήνος για τον χαμό του Παναγιώτη Φραγκούλη

Γιώργος Ανανίδας

Φύτρος: Η ΕΠΣΑ πήρε έγκαιρα μέτρα…

Abola Team

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-0: Τα στιγμιότυπα

abola10