free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

«Έκλεψε» τον «βαθμό» στο ντέρμπι ο Ακράτητος

 

Ακράτητος – Πανελευσινιακός 2-2

 

Ο Ακράτητος κατάφερε να «κλέψει» τον «βαθμό» στο ντέρμπι με τον Παναελευσινιακό καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2.  Οι φιλοξενούμενοι,που παραμένουν στο «-4» από τους χθεσινούς (17/2) τους αντιπάλους  προηγήθηκαν στο 18’ με τον Μπέχλη με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 51’ με τον Καραχάλιο. Ωστόσο, οι «σταχυοφόροι» μπήκαν και πάλι σε θέση «οδηγού» με το πέναλτι του Κακοσίμου στο 71’ (1-2) και να «κρατά» τους τρεις βαθμούς μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Νομικός έφερε εκ νέου το ματς στα «ίσια» και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ένα λεπτό μετά  ο Λίτσης από τον Ακράτητο και ο Ατματσίδης από τον Πανελευσινιακό αποβλήθηκαν μετά από διαπληκτισμό που είχαν.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος, Μπούγιας (73’ Κοντούλης), Κατσίκης, Νομικός, Παρασίδης (64’ Παπαδόπουλος), Κουμουλίδης, Τσιγγόπουλος, Βασιλείου (46’ Καραχάλιος), Κοντιζάς (46’ Καλέμι), Λίτσης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παλιγγίνης, Μαρινόπουλος, Πλάτανος (59’ Τσακουρίδης), Μιχαήλος, Γουβαλάρης, Ατματσίδης, Μπέχλης (74’ Κατσάφαρος), Τούσης (87’ Ζίου), Παπαδάκης (25’ λ. τρ. Μπουρτένης), Μακρίδης, Κακοσίμος Γ.

Related posts

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (18 & 19/2) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Η ΕΠΣΔΑ για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στο Κύπελλο και στα πρωταθλήματα

Abola Team 3

Το ποινολόγιο της ΕΠΣΔΑ

Παντελίδης Mάνος