free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Tα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου απένειμε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτο το Παλαιό Φάληρο, χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου με 3-2.

 

Μία επιτυχία, η οποία επισφραγίστηκε στο 90ό λεπτό, έπειτα από μία συναρπαστική αναμέτρηση, που χάρισε πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι είχαν την ευτυχία να την παρακαλουθήσουν από κοντά.

 

Με τον ετχνιό Γιάννη Γαζή να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρ αι απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Απόλλων Χαλανδρίου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη προσπάθειά τους και την σπουδαία τους νίκη. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλεια΄με πού καλή ψυχολογία, ευελπιστώντας σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τη διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε και τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια. Επίσης θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο διαιτητικό τρίο».

 

 

 

Related posts

Ακάθεκτος συνεχίζει ο ΓΣ Αργυρούπολης

abola10

Τρανός: «Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Είμαστε ρεαλιστές, να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος