free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Δείξαμε σοβαρότητα και συγκέντρωση»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Αστέρα, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

Την εξαιρετική της πορεία στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κοψαχείλα επικρατώντας μέσα στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» του Εθνικού Αστέρα με 1-0.

 

Ένα αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε ακλόνητη την ομάδα των νοτίων προαστίων στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την όπλισε με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενόψει της καθορισικής συνέχειας.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Αντώνης Κουφογιαννάκης στάθηκε τόσο στην αξία της νίκης, όσο και στην απαιτούμενη συγκέντρωση που φανέρωσαν οι ποδοσφαιριστές του:

 

«Πήραμε μία πολύ δύσκολη όσο και σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα που αναζητούσε βαθμούς για την παραμονή της, όπως είναι ο Εθνικός Αστέρας. Κόντρα στα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε δείξαμε σοβαρότητα και  αυξημένη συγκέντρωση. Ευτυχήσαμε να έχουμε για ακόμη μια φορά σε σπουδαία ημέρα τον Φώτη Βεϊζάι, ο οποίος πέτυχε το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηης και μας οδήγησε στην πολύτιμη νίκη. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο υθμο ».

 

Στα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία προστέθηκε ο τραυματισμός του Νίκου Τσίκου, ο οποίος μόλις στο 7’ αποχώρησε με διάστρεμμα.

 

Επίσης, δεν μπόρεσε να παραστεί ούτε ο Γιάννης Παναγόπουλος, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Ήταν μία κακή παρένθεση»

Kώστας Παλαιολόγος

«Λευκή» ισοπαλία στο Ελπίδα Αγίων Αναργύρων – Αστέρας Ζωγράφου

Abola Newsroom

Σομπότοβιτς: «Επιτυχημένη η φετινή σεζόν»