free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας αναφέρθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.

 

Την εκπληκτική τους κούρσα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισαν ακάθεκτα τα Μελίσσια επικρατώντας εκτός έδρας του Ποσειδώνα Γλυφάδας με 3-0.

Μία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε με εξαιρετική εμφάνιση, η οποία πιστοποίησε την ποιότητα, αλλά και την εικόνα νικητή, όπου χαρακτηρίζει σε ιδιαίτερα έντονο βαθμό το συγκρότημα των βορείων προαστίων.

Ο τεχνικός Δημήτρης Μπουγάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην αξία αυτής της επιτυχίας, κόντρα σε μια ομάδα η οποία μάχεται για την παραμονής της:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί μίας ιδιαίτερα μαχητικής και νεανικής ομάδας όπως είναι  ο Ποσειδώνας Γλυφάδας. Παρουσιαστήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας και θεωρώ ότι αυτό το στοιχείο μας χάρισε τη νίκη, που μας επέτρεψε να διατηρήσουμε το βαθμολογικό προβάδισμα από τους διώκτες μας.

Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Ιεράπολη για τις ανάγκες του οποίου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για τη νίκη, ώστε να πετύχουμε ακόμη ένα βήμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία».

Related posts

Καθάρισε με Τουμάση ο ΠΟΨ

Βασίλης Θεόκλητος

Ψαρρός: «Παιχνίδι από το οποίο αποκτήσαμε εμπειρίες»

Kώστας Παλαιολόγος

Στο 82′ ο Πανιώνιος Καισαριανής λύγισε με 2-1 την Κηφισιά 2010

Τάσος Ζαφειρίου