free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Πράξη πρώτη!

 

Σήμερα (20/2) διεξάγεται ο ημιτελικός κυπέλλου ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον ΓΣ Αργυρούπολης!

Την περασμένη Τετάρτη διεξήχθη ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στο Χαϊδάρι και τον Άγιο Ιερόθεο με τον τελευταίο να επικρατεί με 3-1 και ν’ αποκτά σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Σήμερα (20/2) διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός κυπέλλου ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον ΓΣ Αργυρούπολης, όπου το μεγάλο φαβορί είναι ο γηπεδούχος, καθώς αγωνίζεται μία κατηγορία πάνω από τους πορτοκαλί και μάλιστα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Παρόλα αυτά το κύπελλο δεν παύει να είναι ο θεσμός των εκπλήξεων οπότε θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν μπορούν οι παίκτες του Γιάννη Λεβέντη να κοιτάξουν στα μάτια τους αντίστοιχους του Δημήτρη Παπασπύρου.

Όπως και να έχει αυτή είναι μία ιστορική στιγμή για το ΓΣ Αργυρούπολης που ανεβαίνει συνεχώς σκαλοπάτια τα τελευταία χρόνια και μετά τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος το 2015, το οποίο και έχασε στο νήμα από το Αιγάλεω, τώρα το βλέπουμε να βρίσκεται κοντά στην πιθανότητα συμμετοχής σε τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Καθόλου άσχημα δεν πάνε τα πράγματα για τους Αργυρουπολίτες!

Από την άλλη ο Ηλυσιακός δεν είναι μόνο το φαβορί για να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου και να το κατακτήσει, αλλά όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, πολύ δύσκολα θα χάσει και τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Βέβαια καθρέφτης πάντα είναι το γήπεδο κι εκεί θα περιμένουμε να δούμε τι θα πράξουν οι δύο αντίπαλοι.

Φυσικά υπάρχει και η ρεβάνς η οποία θα διεξαχθεί στην Αργυρούπολη (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ).

Διαιτητής της συνάντησης, που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Ζωγράφου (Γρ. Λαμπράκης) θα είναι ο Χρυσάφης και βοηθοί του οι Μητροφάνης και Αρβανίτης.

Related posts

Tα αποτελέσματα στα πρωινά παιχνίδια της Κυριακής (18/3) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Δεν θα υπάρξουν ματς στην ΕΠΣΑ το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Abola Team 3

Μονόδρομος η νίκη για τον ΑΟ Περιστερίου

Abola Team