free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»

Τη βεβαιότητά του για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γαλάτσι αδεικείταια πό τη ήττα από τη Λυκόβρυση εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΣ Γαλάτσι Θοδωρής Κουτσουδάκης

 

 

 

Σε ήττα με 2-1 από την Λυκόβρυση υποχρεώθηκε ο ΠΑΣ Γαλάσι, χάνοντας τη δυνατότητα να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Θοδωρής Κουτσουδάκης, ωστόσο, εκτιμά ότι το τελικό σκορ δν ανταποκρίνεται στην εικόνα της αναμέτρησης, αφού όπως τονίζει, η δική του ομάα ήταν αυτή που είχε την ξεκάθαρη υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες:

 

«Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι κόντρα στην Λυκόβρυση .Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, αφού ήμασαν η ομάδα που είχε τις περισσότερες και πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες να φτάσεις την νίκη, όως δεν τα καταφέραμε. Πληγωθήκαμε από δύο γκολ, που δεχθήκαμε από στημένες φάσεις κι έτσι χάσαμε τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε την κορυφή. Θεωρώ ότι αυτό που πέπει να κάνουμε πλέον, είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά,στοχεύοντα στο καλύτερο. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Μπαμ» με Τσολακίδη η Αναγέννηση Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Πανθησειακός-Τερψιθέα 0-5

Abola Team 3

Σπυράκης: «Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος