free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σκαλτσάς: «Χτίζουμε γερά θεμέλια για την επόμενη σεζόν!»

Στην μεθοδική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα με ορίζοντα το μέλλον, αναφέρθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Πετρούπολης Βασίλης Σκαλτσάς

 

 

 

 

Την διαρκή αγωνιστική της άνοδο επιβεβαίωσε η Αναγέννηση Πετρούπολης, με την νέα της ευρεία νίκη επί του Φοίνικα Καλλιθέας με 4-1.

 

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με μία ακόμη εκπληκτική εμφάνιση και ήρθε να πιστοποήσει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον τεχνικό Βασίλη Σκαλτσά και τους άμεσους συνεργάτες όλο αυτό το διάστημα.

 

Μα πάνω απ‘ όλα επέτρεψαν στο συγκρότημα των δυτικών προατίων να αναρριχηθεί στην έκτη θέση του βαθμλογικού πίνακα με 28 πόντους και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Με τον επιτυχημένο προπονητή να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του:

 

«Έχουμε βρει τον ρυθμό μας. Η ομάδα μας λειτουργεί επάνω στα πρότυπα που θέλουμε, αφού έχει βρεθεί η χημεία των νεοφερμένων παικτών με τους πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι έχουμε ήδη φτάσει τις έξι συνεχόμενες νίκες, τις οποίες συνδυάζουμε με όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα ακολουθώντας την ίδια επιτυχημένη συνταγή και στα επόμενα παιχνίδια και όπου φθάσουμε. Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και κυρίως να χτίσουμε γερά θεμέλια για την επόμενη σεζόν»

 

 

 

  

 

 

Related posts

Πρασσάς: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους!»

Ισοπαλία (1-1) στο Προμηθέας – Πανθησειακός

Mάνος Χρυσός

Την Τετάρτη 3/6 η Γενική Συνέλευση του ΓΣ Καισαριανής

admin