free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον Ζέφυρο»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η προσεχής αναμέτρηση με τον Ζέφυρο, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

Την εξαιρετική της πορεία στον τρίτο απαιτητικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε η Αγία Ελεούσα, χάρη στην ευρεία της νίκη με 3-0 επί του Κεραυνού Γλυφάδας.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψ στη φιλόδοξη και δημοφιλής ομάδα των δυτικών συνοικιών να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη κρίσιμη συνέχεια που την περιμένει.

 

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος, ωστόσο, φροντίζει να επισημάνει τις δυσκολίες όπου θα κληθούν να αντιπαρέλθουν οι ποδοσφαιριστές του στην καθοριστική συνέχεια

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Κεραυνού Γλυφάδας, η οποία συνδυάστηκε με όμορφο ποδόσφαιρο και μας επέτρεψε να παραμείνουεμ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Προχωράμε μπροστά όμως και πλέον αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να προετομαστούμε όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένα για την επόμενη δύσκολη αγωνιστική πρόκληση που μας περιμένει, κόντρα στον Ζέφυρο,. Ο προσεχής μας αντίπαλος που είναι και γειτονικό σωματείο έχει ανάγκη του βαθμούς, αφού δίνει αγώνα για την παραμονή του και αυτό το στοιχείο τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο, Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και αυξημένη συγκέντρωση, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα, όπου επιθυμούμε και θα χρειαστεί να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να τα καταφέρουμε.»

 

 

Related posts

Καββαδίας: «Δεν φοβόμαστε κανένα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Δεν πάνε πουθενά Ποζίδης και Πάλλας!

abola10

Γιαννόπουλος: «Μπορούμε ακόμη καλύτερα»

Kώστας Παλαιολόγος