free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Σημαντικός ο βαθμός τηρουμένων των συνθηκών»

Στην αξία της ισοπαλίας απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ αναφέρθηκε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Ανδρέας Μαντζούνης

 

 

 

 

Την εξαιρετική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών επιβεβαίωσε η Νέα Ιωνία, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 του ΠΑΟ Ρουφ.

 

Σε μία αναμέτρηση, όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» υποχρεώθηκαν από το 34ο λεπτό να συνεχίσουν το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Κωνσταντίνου Βογατσά, φανέρωσαν τρομερά ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, φτάνοντας μάλιστα στο γκολ της ισοφάρισης με τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους στο 40ό λεπτό.

 

Με τον τεχνικό Ανδρέα Μαντζούνη να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του:

 

«Είμαι ευχαριστημένος για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε την αναμέτρηση, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και των συνθηκών όπου συναντήσαμε. Παρά το γεγονός ότι χρειαστήκαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι από πολύ νωρίς με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Βογατσδά, εντούτοις φανήκαμε αρκετά δυνατοί και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε τον πόντο της ισοπαλία, ο οποίος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος για εμάς και μας επέτρεψε να διευρύνουμε το αήττητο των έξι τελευταίων αναμετρήσεών μας.  Πλέον το μυαλό και η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης,

 

Μία ομάδα, η οποία σφύζει από το ταλέντο και την ποιότητα των παικτών όπου την απαρτίζουν. Θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μς προσδοκώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Για τις ανάγκες του επόμενου αγώνα μετην Διάνα Ηλιούπολης ο Ανδρέας Μαντζούνης δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες τνω τιμωρημένων Κωνσταντίνου Βογατσά, Θόδωρου Δρυμωνίτη , όπως και στον τραυματία Δημήτρη Πετράκη.

 

Related posts

Μεταμορφώθηκε στην επανάληψη η Διάνα Ηλιούπολης (2-0)

Abola Team

Τσαβαλιάς: «Έρχονται καλύτερες ημέρες για τον Αθηναϊκό!»

Σιλεβίστας Γιάννης | Coach ΠΑΟ Ρουφ

admin