free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τρελαίνει την Αθήνα ο ΓΣ Αργυρούπολης!

 

Με 2-0 επικράτησε η ομάδα των νοτίων προαστίων μέσα στου Ζωγράφου και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό!

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-2

 

Αν κάποιος έλεγε πριν από το ματς ότι ο ΓΣ Αργυρούπολης θα κέρδιζε μέσα στην έδρα του Ηλυσιακού και μάλιστα με καθαρό σκορ πρόκρισης, μάλλον θα τον περνούσε για τρελό!

Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ο φετινός ΓΣ Αργυρούπολης είναι ικανός για μεγάλα πράγματα! Η αρμάδα του Γιάννη Λεβέντη βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει με 2-0 και έχοντας τη ρεβάνς στην έδρα της γίνεται αυτόματα από αουτσάιντερ το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Οι «πορτοκαλί» έκλεισαν έξυπνα τους χώρους και δεν άφησαν σε καμία των περιπτώσεων τους γηπεδούχους ν’απειλήσουν ιδιαίτερα, οι οποίοι είχαν μία εντελώς φλύαρη υπεροχή. Έτσι, με τη δύναμη που έχουν στις στατικές φάσεις και με τους χώρους που βρήκαν στην αντεπίθεση κατάφεραν να φτάσουν στη σπουδαία νίκη και μάλιστα απολύτως δίκαια!

Από την άλλη ο Ηλυσιακός λογικά πρέπει να έκανε το χειρότερο φετινό του παιχνίδι. Δεν είναι τόσο η ήττα, όσο το γεγονός ότι η ομάδα δεν έπεισε σε καμία των περιπτώσεων ότι μπορούσε να φτάσει στη νίκη. Φυσικά υπάρχει η ρεβάνς στην Αργυρούπολη και δεν παύει ο Ηλυσιακός να είναι ανώτερος ως σύνολο και να μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Όμως πλέον, για να προκριθεί στον τελικό, θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτό!

Τα χρυσά γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν στο 19’ ο Γεωργάκας (με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λεβέντη) και στο 78’ ο Γκρεβτσίδης (με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή).

Διαιτητής ήταν ο Χρυσάφης και βοηθοί του οι Μητροφάνης και Αρβανίτης. Πολύ καλά τα πήγαν και οι τρεις.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Κόπελας, Ρόπας, Πιπίνης, Παπαδημητρίου, Ντούνης, Κατσίβελας (71′ λ.τρ. Αμανατιδης), Μπάτσι (46′ Μέξης), Κονδύλης (46′ Μάλτσι), Σεράνι, Μουτσαζάντε (46′ Μουσταφίδης)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Χιόνης, Δρακούλης (75′ Παπαντωνάκης Μ.), Γεωργάκας, Ξενιτόπουλος (46′ Αργύρης), Γιαννίκος, Λεβέντης, Υφαντής, Μεντόλι (89′ Μετλίου), Γκρεβτσίδης (79’ Κοκκινέλης), Δρακοντίδης.

Related posts

Φιλικό με το Ζεφύρι θα δώσει ο ΑΟ Ιλίου

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (5/2) στους αγώνες της Αθήνας

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (20/2) αγωνιστικό πρόγραμμα

Abola Team