free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Μονόδρομος η νίκη με Απόλλωνα Περιστερίου»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου γειτονικού ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα Περιστερίου κινούνται τα πάντα πλέον στον Ιπποκράτη.

Άπαντες στο φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τη σπουδαιότητα της ερχόμενης αναμέτρησης και την αντιμετωπίζουν ως μία πολύ καλή ευκαιρία, ώστε να πιστοποιήσουν την ποιότητά τους, αλλά και να δικαιολογήσουν την υψηλή θέση όπου καταλαμβάνουν στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, βοήθησε όλους να πάρουν πολύτιμες «ανάσες» και να  επικεντρωθούν με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση στο προσεχές κομβικό ματς.

Με τον τεχνικό ηγέτη Κώστα Ζαμπέτα να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής θεωρώ ότι έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας, αφού μας έδωσε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, που μας περιμένει. Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στραμμένο στο επερχόμενο δύσκολο, όσο και καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου. Ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς, ώστε να διατηρηθούμε ακλόνητοι στις πρώτες θέσεις και να ευελπιστούμε σε άνοδο».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κηφισιά 2010 – Φωστήρας Καισαριανής 7-1

Βασίλης Θεόκλητος

Μανωλάς: «Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι αγώνες σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορια

Abola Team