free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Προετοιμαζόμαστε για μία σειρά δύσκολων αγώνων»

Στην κρισιμότητα των επόμενων αναμετρήσεων που περιμένουν την Κηπούπολη, αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Φιλίππου

 

 

 

 

Σε ήττα από τον γειτονικό Ηρακλή Περιστερίου με 2-0 υποχρεώθηκε η Κηπούπολη την προηγούμενη αγωνιστική. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο «γκρέμισε» το φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων από την κορυφή του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, χωρίς ωστόσο  αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι την έβγαλε εκτός στόχων.

 

Με τον ετνχικό Δημήτρη Φιλίππου να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα αναφορικά με την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

 

«Σίγουρα μπορεί το τελευταίο διάστημα να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε σκωτσέζικο ντους από πλευράς αποτελεσμάτων, καθώς είμαστε μία στη ζέστη και μία στο … κρύο, όμως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη δίψα για προσφορά που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σταθερά στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα και αυτό σίγουρα αναδεικνύει το γεγονός ότι υπάρχι ποιότητα στην ομάδα μας.

 

Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα και να ακολουθούμε πιστά το πλάνο μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Τώρα είναι ευκαιρία να διαπιστώσουμε εάν πραγματικά αξίζουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, αφού ακολουθεί μία σειρά δύσκολων, όσο και καθοριστικών αναμετρήσεων, αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι στο κομμάτι της τακτικής».

 

 

 

 

Related posts

Κίνηση ανθρωπιάς από τη Λαύρα Αργυρούπολης!

abola10

«Λευκή» ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι του Περιστερίου στην «Χωράφα»

Nάσος Φακίδης

Από Μέγαρα… “σπίτι”!

Abola Team