free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το προβάδισμά μας»

Στους τομείς που έκριναν την αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ Γιάννης Κουσάνας

 

 

 

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκαν στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟ Ρουφ την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Νέα Ιωνία.

 

Από την μία πλευρά υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση  για τη διάθεση που έδειξαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν κόντρα σε μία ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη ομάδα, όπως είναι το νεοφώτιστο συγκρότημα των βορείων προαστίων και από την άλλη η πίκρα για το ότι δεν έφτασαν στην νίκη, μολονότι ο αντίπαλος αγωνιζόταν από το 34ο λεπτό με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής του Κωνσταντίνου Βογατσά.

 

Οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Κουσάνα είναι άκρως χαρακτηριστικές:

 

«Μας μένει μία πικρία για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να φύγουμε νικητές από την αναμέτρηση με την Νέα Ιωνία, Παρά το σχετικά γρήγορο προβάδισμά μας, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το ματς, αφού σχεδόν αμέσως δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Στη συνέχεια πιέσαμε για το νικητήριο γκολ, αλλά ο αντίπαλος ήταν καλά κλεισμένος και ΄΄ηταν πολύ δύσκολο να βρούμε κενούς χώρους, αν και χάσαμε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Το μυαλό μας τώρα στρέφεται στην προσεχή αναμέτρηση με τον ΑΟ Ιλίου. Ένα παιχνίδ αρκετά δύσκολο, αφού ο αντίπαλός μας είναι ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα.

 

 

Related posts

Αγ. Παρασκευή: Ενίσχυση με Πλατέλλα

Γιώργος Ανανίδας

Άμυνα… μπετόν και νίκη για τα Σούρμενα (φώτο)

abola10

Οι δηλώσεις των προπονητών (Βενάκης, Μαντζούνης)

admin