free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρηγόπουλος: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Παράδεισο»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για τη Λαύρα Αργυρούπολης η προσεχής αναμέτρηση με τηον Παράδεισο Αμαρουσίου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου Βλάσσης Ρηγόπουλος

 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Λάυρα Αργυρούπολης χάρη στη σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς 2010 με 1-0, χάρη σε γκολ του Κόγια.

 

Ένα «τρίποντο» το οποίο συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση από το νεανικό συγκρότημα του Αργύρη Ψαρρού και του επέτρεψε να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Όπως φυσικά και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Πλέον, άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή και το βλέμμα τους στην επερχόμενη καθοριστική αναμέτρηση με τον δυνατό και ιδιαίτερα επικίνδυνο Παράδεισο Αμαρουσίου

 

Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί, είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Βλάση Ρηγόπουλου:

 

«Η ομάδα μας συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και με αυτή τη φιλοσοφία αντιμετωπίζουμε την δύσκολη, όσο και ιδιαίτερα καθοριστική συνέχεια.

 

Θεωρώ ότι σε ποσοστό 80-90% έχουμε υλοποιήσει τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής και απομένει να το ολοκληρώσουμε τώρα στα προσεχή παιχνίδια. Το μυαλό μας επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι πουμας περιμένει κόντρα σε μία αρκετά δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Παράδεισος Αμαρουσίου. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και όσο το δυνατόν πιο δυνατοί γίνεται στο συγκεκριμένο ματς. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 1-1

abola10

Ψύλλιας στον Αστέρα Εξαρχείων!

abola10

Στην Ακαδημία της Αγίας Ελεούσας ο Βασίλης Τρίχος