free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σάββας: «Πρέπει να φανούμε αρκετά δυνατοί»

Την αποφασιστικότητα όπου επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Άτλαντα Κυψέλης για νίκη στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη Καλαμακίου, ανέδειξε ο Πρόεδρος Στράτος Σάββας

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη ο Άτλας Κυυψέλης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη Καλαμακίου.

 

Η εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ιδιαίτερα  μαχητικό Απόλλωνα Περιστερίου έχει πεισμώσει τους πάντες και όλοι φέροντια διατεθειμένοι να πιστοποιήσουν την εξαιρετική ως τώρα πορεία τους στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ απέναντι σε μία ομάδα που θεωρείται ως προς τηις πλέον ανταγωνιστικές όσον αφορά το φετινό εγχείρημα της ανόδου στην Β’ Κατηγορία.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Στράτου Σάββα:

 

«Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το ιδιαίτερα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Καλαμακίου. Ένα παιχνίδι, όπου θα πρέπει να φανούμε αρκετα δυνατοί, ώστε να ανταποκριθούμε στο ύψος των απαιτήσεων, αλλά για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα θα αγωνιστουμε με πολλές και σημαντικές ελλείψεις. Θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας»

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός μάχης πέραν των μόνιμα τραυματιών Σινομάτη, Παπανδρέου και Καραμίχαλο, έχει τεθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Σπύρος Ππααδέλης, λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

 

 



 

Related posts

Παρελθόν από Ορφέα Αιγάλεω Κουτσονάσιος και Ντιμιτρέσκου

Abola Team 3

Ευχήθηκε τα καλύτερα στον Πάσσιο ο Πανιώνιος Καισαριανής

Kώστας Παλαιολόγος

«Επένδυση» με Παπαϊωάννου η Κηφισιά 2010

Kώστας Παλαιολόγος