free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ανέλαβε τον Άρη Καλαμακίου ο Θανάσης Ζαμπούρας

Τις τύχες του συλλόγου των νοτίων προαστίων ανέλαβε ο έμπειρος τεχνικός μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Στέφανο Κουμερτά

 

 

 

Ο Θανάσης Ζαμπούρας αποτελεί τον νέο τεχνικό καθοδηγητή του Άρη Καλαμακίου. Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου σωματείου των νοτίων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην επίτευξη συμφωνίας με το έμπειρο προπονητή, ο ποίος παίρνει τη σκυτάλη από τον Στέφανο Κουμερτά, φιλοδοξώνας να επαναφέρει τη καινούρια του ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. 

Η επιλογή αυτή θεωρείται ιδανική με δεδομένη την αξία του Θανάση Ζαμπούρα, ο οποίος θεωρείται ο καταλληλότερος ώστε να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. 

Ο Θανάσης Ζαμπούρας έχει να επιδείξει πολύ αξιόλογο βιογραφικό, με αποκορύφωμα τις δύο «κολλητές» ανόδους, που πανηγύρισε ως τεχνικός της Αθηναϊδας από τη Γ’ Κατηγορία στην Α’ ΕΠΣΑ (2015-16 και 2016-17). Επίσης, έχει να επιδείξει αξιόλογη παρουσία στον ΠΑΣ Γαλάτσι στον οποίο εργάστηκε την περασμένη σεζόν και στο ξεκίνημα της εφετινής περιόδου, ενώ έχει περάσει και από Αλσούπολη, Νέα Ιωνία. 

Ο νέος τεχνικός ηγέτης θα ντεμπουτάρει στον πάγκο του Άρη Καλαμακίου στο καθοριστικό σαββατιάτικο παιχνίδι ε τον Άτλαντα Κυψέλης

 

 

 

 

 

Related posts

«Μισή» με Τόλμη Περιστερίου η Κηφισιά 2010

Kώστας Παλαιολόγος

Μαυρίκος: «Χάσαμε ξανά πολλές ευκαιρίες!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή πίτας του Παγκρατίου (φώτο και βίντεο)

abola10