free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που μονίμως πρωταγωνιστεί»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

Με τη σοβαρότητα και τη πρέπουσα συγκέντρωση αντιμετωπίζουν στη Λυκόβρυση την επερχόμενη κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο. Άπαντες στο νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων βρίσκοντια σε άριστη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση μετά την  κατάληψη της πρωτιάς του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και φέρονται διατεθειμένοι να παρουσιάσουν το καλύτερο αγωνιστικό τους πρόσωπο, ώστε να πιστοποιήσουν την εξαιρετική ως τώρα πορεία που έχουν διαγράψει και παράλληλα να αποδείξουν ότι είναι σύνολο δουλεμένο για σπουδαία πράγματα.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου, ο οποίος έδωσε το στίγμα του για την επερχόμενη δύσκολη αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο: «Προσεγγίζουμε το ματς με την απαιτούμενη συγκέντρωση κσι σοβαρότητα. Αντιετωπίζουμε εκτός έδρας μία ομάδα, η οποία μονίμως πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και έχει να επιδείξει πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες και αυτό το στοιχείο από μόνο του μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να προσπαθήουμε για το καλύτερο δυνατό. Η στόχευσή μας δεν αλλάζει και μΕ την ίδια προσήλωση θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

 

 

Related posts

Καρπούζας: «Η ομάδα έχει απίστευτη γκίνια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Απέδρασε από τη Γλυφάδα η Δάφνη Π. Φαλήρου!

abola10

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team