free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Είμαστε Χαϊδάρι και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Σύνθημα ανασύνταξης, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης  

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να αφήσουν στο … χρονοντούλαπο της ιστορίας την συντριβή της περασμένης αγωνιστικής από τον πρωτοπόρο και σχεδόν βέβαιο πρωταθλητή Φωστήρα και να παλέψουν για επιστροφή στις επιτυχίες και τις θετικές εμφανίσεις, είναι άπαντες στον ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

Στη φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων νιωθου ότι έχει πληγωθεί βάναυσα ο ποδοσφαιριός τους εγωϊσμός και αντιμετωπίζουν την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου ως μία ευκαιρία να … εξιλεωθούν!

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη, ο οποίος δίνει το έναυσμα:

 

«  Είμαστε Χαϊδάρι και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Οφείλουμε όλοι μας να αντιληφθούμε το ειδικό βάρος του συλλόγου, όπου εκπροσωπούμε και να επανέλθουμε στις επιτυχίες και τις θετικές μας εμφανίσεις, Ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι ακόμη μακρύς, Θα δώσουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο ΔΑΚ Αιγάλεω ως τυπικα γηπεδούχοι και θα πρέπει να μπούμε με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και συγκέντρωση κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε,. Είμαστε υποχρεωμένοι ξκυρίως απέναντι στον κόσμο και τους εαυτούς μας και ειμαι απόλυτα σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα δώσουν το 100% των δυνάμεών τους, ώστε να το πετύχουν!»

 

Στα ευχάριστα για τον Νίκο Παπαρούνη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα θέμα απουσίας και αντιμετωπίζει ευχάριστο πονοκέφαλο για τον καταρτισμό της τελικής 18άδας.

 

 

Related posts

Αγ. Παρασκευή: Ενίσχυση με Πλατέλλα

Γιώργος Ανανίδας

Σωτηριάδης Σταύρος (Ρουφ): “Ανταποκριθήκαμε άψογα”

admin

‘’Τρένο’’ ο Φωστήρας 3-0 τον Ιάσoνα!

Ρένος Γιαμπουράς